Billett- og programinfo

Info om program, billettkjøp og 3D.


Vi har åpent hver dag.

Kinoen er åpen fra ca kl 16:00 til siste film har startet på hverdager. I helgene, bortsett fra i sommerferien, har vi åpent lørdager og søndager fra kl 14:00.

Tirsdager har vi dag- og babykino, og da er kinoen åpen 12.00 - 12.40, bortsett fra i skoleferiene.

Kinoprogrammet oppdateres ukentlig. Program for kinouken som starter fredag legges ut om kvelden på mandagen før. I spesielle tilfeller kan programmet være oppdatert lenger frem i tid.

Raskt og enkelt å kjøpe billetter på nett
Du kan kjøpe billetter på nett eller i kiosken. Billetter kan kjøpes på nett helt frem til 30 minutter etter annonsert starttid. Enkelt og kjapt! Du trenger ikke å skrive ut billettene - bare vis dem på telefonen din. Billetter kan ikke kjøpes ved å ringe til kinoen.

Kjøpte billetter refunderes ikke, men kan flyttes til en annen visning. Visningen må ligge ute for salg. Om du vil bytte billettene til en annen visning av samme film må du kontakte oss og forklare hvilken forestilling du vil flytte billettene fra og hvilken forestilling du vil flytte billettene til (navn på film, dato og klokkeslett). Om du sender epost fra en annen enn du har brukt til å kjøpe billetten, så må du informere om epost-addressen du registrerte når du kjøpte billletten. Send epost hit.

Om du har kjøpt billettene i kiosken, og du vil bytte dem til en annen visning av samme film, så må de byttes i kiosken.

Familierabbatt:
Om dere er 4 eller flere, og dere er minst 1 voksen og maksimum 2 voksne, så kan man kjøpe familierabatt til kr 115,- per billett på familiefilmer. Barn må være under 12 år.

Torsdager er vanligvis 3D-dager!
Om filmen finnes i 3D så vises den vanligvis i 3D på torsdager. Ellers vises filmene i vanlig 2D. Ved 3D-film må 3D-briller medbringes, eventuelt kjøpes i kinokiosken. 3D briller koster fra kr 30,-. Vi har briller tilpasset barn og til å settes på utenpå vanlige briller.

Ledsagerbevis
Billett til ledsager kan ordnes på nett eller i kinokiosken. Ledsagerbillett kan kjøpes på nett, under billettkategorien "Ledsagerbillett", og da må ledsagerbevis fremvises uoppfordret til billettkontrolløren ved inngang til kinosalen.

Trivselslederkort
Billetter til skoleelev med trivselslederkort i følge med en annen skoleelev må kjøpes i kinokiosken. Regelen er at man må kjøpe to billetter, enten en billett til full pris og en gratis billett, eller to billetter til halv pris. De som bruker triveselskort må begge være under 16 år.

Åpningstider:
Mandag - Fredag : 16:00 - ca 21:00 (eller etter siste film har startet)
Lørdag - Søndag: 14:00 - ca 21:00 (eller etter siste film har startet)

Tirsdag kl 12:00 - 12:40 (dag- og babykino)

Vi har stengt 17. mai, sankthansaften og julaften.

God fornøyelse!