Strikkekino

alle hater johan

Velkommen til tidenes første strikkekino på Harstad Kino onsdag 28. september kl 19:00! Ta med bundingen, vi har litt lys på i salen, så kan du strikke gjennom hele den koselige og morsomme filmen Alle hater Johan. Filmen er full av herlige ullgensere, og alle som kommer på kvelden er med i trekning av oppskrift og garn til genseren hovedpersonen har på seg på plakaten til filmen. Vi serverer te og kaffe og noe godt å bite i før visningen.

Kjøp billett her.

Om filmen:

Alle hater Johan er en hjertevarm komedie om livet til Johan, en einstøing med hest og sans for sprengstoff, som aldri helt blir tatt inn i varmen i lokalmiljøet. Vi følger hans kamp for tilhørighet i bygda og den livslange, uforløste kjærligheten til nabojenta, som han ved et uhell kom til å sprenge litt i stykker i ungdomstiden.

Regi: Hallvar Witzø

Språk: norsk

Skuespillere: Pål Sverre Hagen, Ingrid Bolsø, Berdal Vee Vimolmal, John Brungot, Ine Jansen, Ingunn Øyen, Paul-Ottar Haga, Trond-Ove Skrødal, Hermann Sabado,

Spilletid: 1 t. 32 min.

Nasjonalitet: Norge

Aldersgrense med begrunnelse: 12 år Denne svarte komedien inneholder enkelte voldsinnslag og sprengningsulykker. Den får derfor aldersgrense 12 år.