Thor: Love and Thunder

Action / Eventyr 1 t. 58 min. 12 år
Thor: Love and Thunder TBS-34873_R3.jpg
Thor: Love and Thunder hovedplakat payoff Thor: Love and thunder

I Thor: Love and Thunder fra Marvel Studios slår tordenguden (Chris Hemsworth) seg sammen med Valkyrie (Tessa Thompson), Korg (Taika Waititi) og eksen Jane Foster (Natalie Portman) for å møte Gorr the God Butcher (Christian Bale).

I «Thor: Love and Thunder» fra Marvel Studios finner tordenguden (Chris Hemsworth) seg på en unik reise – en søken etter indre fred. Men Thors pensjonisttilværelse blir avbrutt av Gorr the God Butcher (Christian Bale), som har sverget på å utrydde alle guder. For å bekjempe trusselen, får Thor hjelp av Valkyrie (Tessa Thompson), Korg (Taika Waititi) og ekskjæresten Jane Foster (Natalie Portman). Sammen legger de ut på et kosmisk eventyr for å avdekke mysteriet rundt Gorr the God Butchers og stoppe ham før det er for sent.


Filmen inneholder flere sekvenser med blinkende lys som kan påvirke de som har lysfølsom epilepsi eller har andre former for lyssensitivitet.

Originaltittel:
Thor: Love and Thunder
Regi:
Taika Waititi
Produksjonsår:
2022
Skuespillere:
Chris Hemsworth
Natalie Portman
Tessa Thompson
Christian Bale
Taika Waititi
Sjanger:
Action / Eventyr
Spilletid:
1 t. 58 min.
Nasjonalitet:
USA
Aldersgrense med begrunnelse:
12 år
Filmen har en humoristisk grunnstemning. Den inneholder flere voldsomme kamphandlinger i et tydelig fantasiunivers. Enkelte scener har skremmende skikkelser og kortvarige skrekkeffekter. Filmen får derfor aldersgrense 12 år.