Spencer

Drama
Spencer
Spencer Spencer_Poster_70x100_NO.jpg
En sensasjonell Kristen Stewart som Diana, i filmen om hva som kan ha skjedd i de siste avgjørende dagene av ekteskapet med Charles

NRK p3 Filmpolitiet, terningkast 5: "Et nydelig filmet og fantastisk spilt drama som kanskje er en fabel, men virker å treffe skarpt med sine beskrivelser"

Prinsesse Diana er på vei til nok en juleferie med kongefamilien på Sandringham slott. Hun vet at ekteskapet med Charles smuldrer. Han blir ofte sett sammen med Camilla Parker-Bowles, og Diana blir tvunget til å spille perfekt kone. Hun er fanget i en umulig rolle og ønsker bare beskytte sønnene sine, Harry og William. Alle kjenner den stramme kongelige julehverdagen med overdådige middager, tradisjoner og kjølig prat. Diana kan spillet. Men denne julen blir alt annerledes.

Med en sensasjonell Kristen Stewart i rollen som Diana, forteller filmen om hva som kan ha skjedd i disse skjebnesvangre, avgjørende dagene av ekteskapet hennes.

Pablo Larraín, regissør av den anerkjente filmen om Jackie Kennedy fra 2016, er tilbake med en ny film om en definerende periode i livet til en legendarisk kvinne.

Originaltittel:
Spencer
Regi:
Pablo Larraín
Språk:
engelsk
Produksjonsår:
2021
Skuespillere:
Kristen Stewart
Sally Hawkins
Sean Harris
Timothy Spall
Sjanger:
Drama
Nasjonalitet:
Tyskland / Storbritannia / Chile
Produksjonsselskap:
Fabula, Komplizen Film, Shoebox Films