KinOmatisk

onlyyesterday

KinOmatisk er et unikt og populært film- og matkonsept på Harstad Kulturhus, i regi av Harstad Kino. Du er invitert til fire tankevekkende og bevegende opplevelser i løpet av våren 2020. Først ut er Japansk film- og matkveld torsdag 23. januar.

Kjøp billetter her.

"Intenst sjarmerende animasjonsfilm for voksne" Terningkast 5 - Dagbladet, (6.9.2017).

Film: Only Yesterday (Dagen i går). Japan, 1991. Regi: Isao Takahata. Japansk tale og norsk tekst. Aldersgrense: Tillatt for alle.

Sushi fra Yuuka Yuuka inkludert i billettprisen.

Harstad Kulturhus, 23. januar kl 19:00. Baren åpner kl 18:00. Billettpris kr 450,-

Arrangementet inngår i festivalen Japansk Anime-filmfest på Harstad Kino. Program kommer snart.

Om filmen:

27 år gamle Taeko Okajima arbeider på et kontor i Tokyo, og tilbringer ferien med å hjelpe til på gården til bekjente av familien. Oppholdet vekker gamle minner til live – nærmere bestemt episoder fra 1966 da Taeko var ti år gammel - og året da Beatles tok Japan med storm. Minnene strømmer på, om en svunnen tid og om alle de små og store hendelsene som har vært med å forme henne til den kvinnen hun er i dag.

Regissør Takahata er mest kjent for GRAVE OF THE FIREFLIES og FORTELLINGEN OM PRINSESSE KAGUYA (sistnevnte tidligere vist på KinOmatisk).

Om KinOmatisk:

KinOmatisk er et unikt og populært film- og matkonsept. Du er invitert til fire tankevekkende og bevegende opplevelser i løpet av våren 2020: torsdag 23. januar (Japansk film- og matkveld), torsdag 13. februar (Syrisk film- og matkveld), onsdag 11. mars (Afghansk film og matkveld) og torsdag 1. april (spansk film- og matkveld). KinOmatisk viser anerkjente kvalitetsfilmer, gir filmfaglig påfyll og serverer lekker mat. Maten er fra det samme landet som filmen er fra, og den serveres i samme salen som filmen vises. Det er også en bar i salen. Velkommen til hyggelige og opplevelsesrike kvelder!