Waves

Drama 2 t. 16 min. 12 år
Waves
Waves
En skjellsettende film om hvordan små avgjørelser kan endre hele livsløp

Waves er en skjellsettende filmopplevelse om hvordan små avgjørelser kan eskalere og endre hele livsløp. En dominerende, men velmenende far, presser sønnen sin til å være en ener på alle områder. Men bildet av den perfekte kjernefamilien slår sprekker når sønnen begår en utilgivelig handling. Vi følger familien og omgivelsene deres mens de forsøker å gå videre med livene sine etter at det utenkelige har skjedd. Hvordan navigerer vi mennesker oss igjennom sorg, tilgivelse, glede og kjærlighet? Spesielt når situasjoner sjelden utspiller seg så svart-hvitt som det kan virke som. Waves gir oss et helt spesielt innblikk i alle de store følelsene som utgjør selve livet. En film som tar pulsen på dagens ungdomskultur, samtidig som den forteller mye om hvordan det er å være menneske i dag.

"Mesterlig drama med sterke etterdønninger " -Terningkast 6, Cinema
"Varmt, nært og hjerteskjærende drama som er nødt til å sette spor i envher som ser det - Terningkast 5, Filmpolitiet, P3

"Movies of this caliber come along seldom to never" - Variety
"A masterpiece that's hard to walk away from" - Roger Ebert
"Waves is a movie that takes rewarding chances" - Hollywood Reporter

Premiere:
28.02.2020
Originaltittel:
Waves
Regi:
Trey Edward Shults
Språk:
engelsk
Skuespillere:
Taylor Russell
Kelvin Harrison Jr.
Alexa Demie
Sjanger:
Drama
Spilletid:
2 t. 16 min.
Nasjonalitet:
USA
Aldersgrense med begrunnelse:
12 år
Denne filmen inneholder intense scener med sterke følelsesutbrudd, voldsinnslag og en skildring av et blodig drapsoffer. Filmen får derfor 12-årsgrense.