Downton Abbey

DowntonAbbey

Fredag 13. september inviterer vi til festpremiere av filmen Downton Abbey i samarbeid med Bakerinnen, Pryd Av Capelli og HjerterDame.

Kjøp billett her.

Velkommen på festpremiere av filmen Downton Abbey med Bakerinnen's eksklusive AFTERNOON TEA-konsept! Pryd Av Capelli og HjerterDame pynter servitørene med de vakreste kjoler og flotteste hårkreasjoner i Downton Abbey stil. Vi legger ut 40 billetter til kr 420 som inkluderer kinobillett og Afternoon Tea med full oppdekning av deilige fristelser i kino-foajeen, mens resten av billettene legges ut til kr 145 som inkluderer kinobillett og en liten goodie-bag fra Bakerinnen.

Filmen starter kl 20:00. Afternoon Tea serveres kl 19:00, og alle er velkommen fra da av.

Hjertelig Velkommen❤️❤️❤️

Info om filmen:

Bli med på høstens hyggeligste gjensyn når Downton nok en gang åpner dørene.Ventetiden er over! Bli med tilbake til Downton Abbey og finn ut hvordan det går med favorittkarakterene fra en av tidenes mest populære TV-serier.

Filmen utspiller seg i tidsrommet 1927 til 1929, og Downton får besøk av selveste Kong George V og Dronning Mary. Det kongelige besøket setter godset på hodet, og bringer en rekke konflikter og forviklinger til overflaten.