Billett- og programinfo

Info om program, billettkjøp og 3D.

Midlertidig har vi vanligvis åpent kun onsdag, torsdag, fredag, lørdag og søndag på grunn av Korona-situasjonen. Les om våre smittevernregler her.

Kinoprogrammet oppdateres ukentlig. Program for kinouken som starter fredag legges ut om kvelden på mandagen før. I spesielle tilfeller kan programmet være oppdatert lenger frem i tid.

Kinoen er åpen fra ca kl 16:00 til siste film har startet. I helgene, bortsett fra i sommerferien, har vi åpent lørdager og søndager fra kl 14:00.

Tirsdager har vi dag- og babykino, og da er kinoen åpen 12.00 - 12.40, bortsett fra i skoleferiene.

Raskt og enkelt å kjøpe billetter på nett
Du kan kjøpe billetter på nett eller i kiosken. Billetter kan kjøpes på nett helt frem til filmen har startet. Enkelt og kjapt! Du trenger ikke å skrive ut billettene - bare vis dem på telefonen din. Billetter kan ikke kjøpes ved å ringe til kinoen.

På grunn av smittevern må billett helst være kjøpt på forhånd og medbringes på mobil. Maks 9 billetter per kjøp. Billett kan også kjøpes i kiosken, men dette tar lengre tid enn vanlig ettersom kontaktedetaljer må gis (vi beholder dine kontaktdetaljer i 2 uker for eventuell smittesporing). Vi kan ikke ta kontaktdetaljer for barn under 16 år, og må da ta foreldres kontaktdetaljer, så vi foretrekker at du kjøper billetter på nett om dine barn skal på kino.

Kjøpte billetter refunderes ikke.

Familierabbatt i kiosken:
Om dere er 4 eller flere, og dere er minst 1 voksen og maksimum 2 voksne, så kan man kjøpe familierabatt i kinokiosken på familiefilmer til kr 95,- per billett. Vår billettsalgløsning gjør at vi ikke kan tilby dette på nett, dessverre.

Torsdager er vanligvis 3D-dager!
Om filmen finnes i 3D så vises den vanligvis i 3D på torsdager. Ellers vises filmene i vanlig 2D. Ved 3D-film må 3D-briller medbringes, eventuelt kjøpes i kinokiosken. 3D briller koster fra kr 30,-. Vi har briller tilpasset barn og til å settes på utenpå vanlige briller.

Ledsagerbevis
Billett til ledsager kan ordnes på nett eller i kinokiosken. Ledsagerbillett kan kjøpes på nett, under billettkategorien "Ledsagerbillett", og da må ledsagerbevis fremvises uoppfordret til billettkontrolløren ved inngang til kinosalen.

Trivselslederkort
Billetter til skoleelev med trivselslederkort i følge med en annen skoleelev må kjøpes i kinokiosken. Regelen er at man må kjøpe to billetter, enten en billett til full pris og en gratis billett, eller to billetter til halv pris. De som bruker triveselskort må begge være under 16 år.

Åpningstider:
Onsdag - Søndag: 16:00/16:30 - ca 21:30 (eller etter siste film har startet)

Vi har stengt 17. mai, sankthansaften og julaften.

God fornøyelse!