Billett- og programinfo

Info om program, billettkjøp og 3D.

Kinoprogrammet oppdateres ukentlig. Program fra fredag til torsdag legges ut om kvelden på mandagen før. I spesielle tilfeller kan programmet være oppdatert lenger frem i tid.

Kinoen er åpen fra kl 16:00 til siste film har startet. I helgene, bortsett fra i sommerferien, har vi åpent lørdager og søndager fra kl 14:00. Vi har dag- og babykino tirsdager, og da er kinoen åpne 12.00 - 12.40. I skolefereien om sommeren har vi ikke dag- og babykino.

Raskt og enkelt å kjøpe billetter på nett
Du kan kjøpe billetter på nett, i billettautomaten i foajéen, eller i kiosken. Billetter kan kjøpes på nett helt frem til filmen har startet. Enkelt og kjapt! Du trenger ikke å skrive ut billettene - bare vis dem på telefonen din. Billetter kan ikke kjøpes ved å ringe til kinoen.

Kjøpte billetter refunderes ikke.

Familierabbatt i kiosken:
Om dere er 4 eller flere, og dere er minst 1 voksen, så kan man kjøpe familierabatt i kinokiosken på familiefilmer til kr 90,- per billett. Vår billettsalgløsning gjør at vi ikke kan tilby dette på nett, dessverre.

Torsdager er 3D-dager!
Ellers vises filmene i vanlig 2D.Ved 3D-film må 3D-briller medbringes, disse fås kjøpt i billettluka og koster kr 30,-.

Ledsagerbevis
Billett til ledsager kan ordnes på nett eller i kinokiosken. Om billett til ledsager kjøpes på nett, så refunderes den i kassen i kinokiosken før forestillingen i form av gavekort. Vi kan dessverre ikke gi ut kontanter. Gavekort kan brukes på billetter og kioskvarer.

Trivselslederkort
Billetter til skoleelev med trivselslederkort i følge med en annen skoleelev må kjøpes i kinokiosken. Regelen er at man må kjøpe to billetter, enten en billett til full pris og en gratis billett, eller to billetter til halv pris.

Åpningstider:
Mandag - Fredag: 16:00 - ca 21:00 (etter siste film har startet)
Lørdag - Søndag: 14:00 - ca 21:30 (etter siste film har startet)

Tirsdag: 12:00 - 12.40

I sommerferien har vi åpent lørdager og søndager fra kl 16:00.

Vi har stengt 17. mai, sankthansaften og julaften.

God fornøyelse!